Traductor de Google

25 d’abril del 2014

les Estones...,amb en Bònic.

I, qui és en Bònic?, ho sabreu anant  a la seu web de la Pagineta i la colla paginaires, i descarregar gratuïtament al vostre ordinador aquest primer conte.
En tot cas , heu de saber que aquest Dia del Llibre d' enguany, he publicat, amb llicència Creative Commons, el primer llibret en format e-book des de la publicació digital "la Pagineta", la primera narració de la sèrie "Estones amb en Bònic", que són una primera sèrie- de 9 contes- de la col·lecció "les passades d´en Bònic", per a que els nens i nenes de més de vuit anys i fins als 14 o 15, vagin aprenent les beceroles de la Natura, l' Ecologia i el Medi Ambient , o com es diu en la cartela de contraportada :  idees, conceptes i nexes de la Natura, la Salut, la Cultura i el Medi Social,  d' una manera amena i divertida, ja que gairebé tot és imatge i els textes són d´estil d' historieta gràfica còmica.
 
Ho hem fet tot entre un meu alterego en J.D.N. i un servidor,en J.R.M. i ho hem fet per a qué us agradi;  en tot cas espero els vostres comentaris, i els m' agrada del Facebuc?